Växel för företag är enklare än någonsin

Unified - en operatörsoberoende molnväxel

Kan användas i mobilen, fasta telefonen och i datorn. Svara på det fasta numret oavsett var du befinner dig.
Fungerar med alla operatörer och abonnemang. Välj själv vilken mobiloperatör och vilket abonnemang du vill ha.
En driftsäker lösning du kan lita på. Unifiedväxeln har en garanterad driftsäkerhet på 99,9% och är en av marknadens absolut bästa.
Unifiedväxeln passar för alla företag - litet som stort. Vi har kunder som har allt från endast anknytning upp till 500 anknytningar.

Telefonväxel i molnet för tillgänglighet när du är på språng

Svara på det fasta numret i din egen mobiltelefon och var lika tillgänglig för dina kunder som när du är på kontoret.

Perfekt för dig som ofta är på språng eller behöver kunna arbeta hemifrån ibland.

Se vår instruktionsfilm som beskriver hur enkelt man kommer igång med växeln i mobilen.
Länk till Youtube-filmen

Unified

Se filmen om vår molnväxel

Logga in med mobilappen

Ge dina kunder lika bra service oavsett var du befinner dig. Logga enkelt in och ut urväxeln, sätt hänvisningar och vidarekoppla samtal.

Öka företagets tillgänglighet

Säkerställ att någon alltid är tillgänglig för dina kunder. Skapa svarsgrupper för t ex Försäljning eller Kundtjänst och låt flera personer svara på samma nummer.

Tydliga besked till kunden

Sätt en hänvisning när du är ledig eller upptagen och meddela när du väntas vara tillbaka. Automatisk synkning mot din Outlookkalender.

Prata med Stockholm City
om molnbaserad växeltjänst

Stockholm City
Johan Nordin
Norra stationsgatan 68A
113 65 Stockholm

Tel: 010-601 38 00
Så här hanterar vi dina personuppgifter...

För oss på Dialect har det alltid varit viktigt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och bra sätt. Med anledning av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) har vi därför uppdaterat vår integritetspolicy, som bland annat beskriver hur och varför vi sparar dina uppgifter. Läs hela vår integritetspolicy här »

Läs mer »

En molnväxel som fungerar i alla dina enheter

Samtalsgrupper med kö- och välkomstmeddelande

Skapa samtalsgrupper för t ex Försäljning och Kundtjänst och låt flera personer svara på samma nummer. Inkommande samtalstyrs till samtliga telefoner i gruppen. Bygg på med köer, välkomstmeddelanden och nattsvar.

Alltid fria samtal via växeln

Med Unified betalar du ett fast pris per månad för tjänsten – där alla vanligt förekommande samtal genom växeln ingår. Inga överraskningar, enkelt att budgetera och enkelt att utöka lösningen när företaget växer.

Kalendersynk

Kalendersynkronisering är en synkronisering mellan en Microsoft Exchange®-kalender och Unified, vilket innebär att bokningar i kalendern blir hänvisningar av telefonen. Med denna funktion hanteras hänvisningar och statusuppdateringar automatiskt.

Hänvisningssystem

Förutom snabbknapparna finns även ett mer avancerat hänvisningssystem där man kan specificera om man är t ex på semester eller tjänsteresa och när man kommer åter.

Statistik

Med statistikmodulen kan man enkelt följa upp hur företaget hanterar sina inkommande samtal som besvaras, kopplas om eller kanske till och med missas. Det går också att se vem som svarat på samtalet och hur svarsgrupperna belastas vid olika tider under arbetsdagen. Statistiken automatgenereras beroende på vilka uppgifter man vill ha. Rapporterna kan mailas exempelvis varje måndagmorgon för förra veckans statistik.

Mobile Extension - MEX

Mobile Extension är en integration som gör att du kan ringa ut direkt från mobilen som vanligt istället för växelappen. Dina kollegor ser också om du är upptagen eller hänvisad. Smart och enkelt!

Därför bör du använda en molnväxel

 

Att hantera alla inkommande samtal kan vara en utmaning, inte minst för småföretagare där man sällan har manuella växlar i verksamheten. Trenden visar att allt fler företag övergår till en molnbaserad växel. Med en växel i molnet kan du oavsett om du är på kontoret, arbetar hemifrån eller är på språng alltid ta emot samtal och ge dina kunder ett snabbt och proffsigt bemötande. Du får tillgång till alla växelfunktioner direkt i mobilen. Dessutom får du en billigare och mer flexibel lösning med IP-telefoni.

Med en app i mobilen ställer du enkelt in om du är ledig eller upptagen och om växeln ska vara öppen eller stängd. Du kan koppla samtal till en kollega om du själv inte har möjlighet att svara och det är lätt att lägga till och ta bort användare vid behov. Synka din Microsoft Exchange®-kalender med Dialect Unified så hanteras hänvisningar och statusuppdateringar automatiskt. Det går såklart att administrera din växel via datorn också.

Varför behöver jag en molnväxel?
Som småföretagare vet du att ett missat samtal kan vara en missad affär. Att inte fånga upp inkommande samtal kan kosta. Med en molnbaserad växel väljer du hur samtalen ska fångas upp och till vem de ska gå när du inte kan svara.